Verzenden en retourneren

Verzending

 Gratis verzending binnen België vanaf €59.

Ik verzend jouw pakket binnen 3 dagen na ontvangst van betaling.

Boetiek Puur werkt samen met PostNL om jouw pakket te verzenden. Je kan dan ook kiezen voor levering aan huis of levering in een afhaalpunt. Van zodra jouw bestelling verzonden is, ontvang je van mij een e-mail met Track & Trace info. Op die manier kan je perfect opvolgen wanneer je jouw pakket mag verwachten.

 

Overzicht van de verzendkosten en levertijden:

PostNL aan huis

België 5,50 euro

PostNL afhaalpunt

België 5,00 euro

Gratis vanaf 59 euro

Levertijd (werkdagen) 2-3 dagen

 

Retourneren

Het kan wel eens gebeuren dat je graag je pakket wilt retourneren door verschillende redenen. Je hebt recht de levering binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder een reden te vermelden. Wanneer je een product wilt retourneren, dien je dit telkens te melden via boetiekpuur@gmail.com.

Alle bestelde producten kunnen geretourneerd worden, maar aangezien het gaat om hygiënische en beperkt houdbare producten, zijn hieraan strikte regels verbonden:

  1. Alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten kunnen worden geretourneerd. Bij binnenkomst worden de producten gecontroleerd. Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren. In dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.
  2. Maak je wil om te retourneren kenbaar via mail naar boetiekpuur@gmail.com. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de consument het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  3. Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  4. Het pakket dient verstuurd te worden met een Track & Trace-code. Deze code dient aan Boetiek Puur te worden doorgegeven via boetiekpuur@gmail.com zodat wij de verzending van het pakket kunnen volgen. Indien het pakket niet aantoonbaar bij ons is afgeleverd, kunnen wij de retourprocedure niet voortzetten.
  5. De retourkosten zijn volledig ten laste van de consument.
  6. Zodra het product in ongeschonden staat is ontvangen door Boetiek Puur, zullen we het aankoopbedrag van het product zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen terugstorten. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

 

Winkelwagen