Over ons

Enkele jaren geleden had ik veel interesse in haarverzorging. Zo wist ik zelfs niet dat er zodanig veel schadelijke stoffen zitten in shampoo, die ons haar dof maken. De schadelijke stoffen die ervoor gaan zorgen dat onze shampoo goed schuimt, gaat er tegelijkertijd voor zorgen dat ons haar er droog uitziet. Dit probleem wou ik oplossen en zo kwam ik terecht bij natuurlijke haarverzorging. Ik kreeg steeds meer complimenten over de glans van mijn haar en wou dan ook die kennis bijbrengen aan anderen. Ik begon uiteraard iedereen uit mijn familie en vrienden te overtuigen om over te schakelen naar natuurlijke haarverzorging.

En natuurlijk daar bleef het niet bij. Ik maakte zelf de logische redenering voor de andere lichaamsproducten. Gelukkig was ik gezegend met een normale, gave huid, waardoor ik ook niet de uitdagingen die anderen beleefden, moest doorstaan. Ik probeerde de natuurlijke gelaatsverzorging en lichaamsproducten en merkte op dat deze een natuurlijke glow op mijn gelaat toverde. Ik was meteen verkocht.

Na enige tijd dacht ik bij mezelf: “Ik reinig dagelijks mijn gelaat en achteraf maquilleer ik dit met make-up met chemische stoffen. Zou er ook natuurlijke make-up bestaan?”. En zo kwam ik bij mijn laatste ontdekking, minerale make-up. Make-up ophebben waarvan ik weet dat deze helend gaat werken en ik er ook stralend kan uitzien.

Deze webshop heb ik opgestart om niet alleen mijn kennis te delen met vrienden en familie, maar mijn kennis en idee verder te laten rijken. Op die manier kan je een andere levensstijl aannemen en deze doorgeven aan jullie kinderen. En tegelijk dragen we ons steentje bij aan het milieu. Want weet je, onze producten zijn ook geselecteerd op afstand, want wat zijn natuurlijke producten met een immens grote ecologische voetafdruk…

Groeten,

Femke    

Sociale Media
Winkelwagen